Moskva

Spa & Wellness

Srpski
Menu Moskva
Dostava Dostava
  • Moskva 0

Spa & Wellness

Dobrodošli u EVA Spa & Wellness centar hotela Moskva, naš rajski vrt!

Dozvolite sebi kraljevski tretman u srcu Beograda. Tu smo zbog Vas.

Rezervacije spa usluga: +381 11 3642199 | spa@hotelmoskva.rs

Working hours:

Spa zone 7h do 22h

teretana od 6h do 22h

Ritual penom

Ritual penom

SPA & WELLNESS

Tradicionalni turski ritual penom jedinstveno je iskustvo. Ovaj drevni ritual izvodi se u posebno dizajniranoj prostoriji, na toplom mermernom stolu. Stimuliše čula i maštu.

Mekani piling rukavica učiniće da vaša koža diše, nežna i svilenkasta pena prekriće celo vaše telo ostavljajući ga hidriranim. Vaše telo, duh i um biće vam zahvalni, dok će koža blistati.

Parno kupatilo

Parno kupatilo

SPA & WELLNESS

Idealno opuštanje nakon napornog dana ili jednostavno rešenje za pročišćavanje organizma. Telo i koža oslobađaju se toksina, pobojšava se cirkulacija krvi, a imuni sistem stimuliše se takok da regeneriše fizički i mentalni sistem.

Boravak u prostoriji gde je vazduk zasićen vlagom, a temperatura koja dostiže do 50 °C, ima značajan pozitivan uticaj na okrepljenje organizma ali i blistavost kože. Ovaj ritual sa bliskog istoka savršena je priprema za masažu ili tretman lica.

Finska Sauna

Finska Sauna

SPA & WELLNESS

Ovaj tradicionalni proces znojenja u cilju pobojšanja zdravlja veoma je rasprostranjen ne samo u Finskoj i drugim severnim zemljama, već i širom sveta. Vazduh u sauni je vruć i suv. Temperatura vazduha kreće se od 85°C do 88°C.

Posle boravka u sauni (optimalno od 8 do 15 minuta), sledi faza rashlađivanja pod hladnim tušem. Ciklus naizmeničnog delovanja vrućeg vazduha i hladne vode može se ponoviti najviše tri puta dnevno. Uverite se u povoljno delovanje saune na telo i um.

Đakuzi

Đakuzi

SPA & WELLNESS

Posle intenzivnog treninga i stresnog dana, ne postoji bolji način da povratite svoju energiju i pružite telu osećaj blagostanja, od borvka u đakuziju. Temperatura vode iznosi od 27 °C do 32°C.

Vodeni i vazdušni mlaz koji se prepliću u međusobnoj igri deluju opuštajuće na telo i um i vraćaju nas u vreme kada je kupanje predstavljalo pravi umetnički ritual.

Teretana

Teretana

SPA & WELLNESS

Ostanite u formi, čak i kada ste na poslovnom puti, ili posebno kada ste na poslovnom putu. Budite aktivni, čak i kada ste na odmoru, ili posebno kada ste na odmoru. Fitnes prostor u okviru Eva spa & wellness centra u potpunosti je opremljen najsavremenijm spravama za vežbanje.

Poboljšavajući kardiovaskularnu i mišićnu snagu vašeg tela osetite se snažno i poletno u svakom smislu.

X

Rezervišite

Najbolje cene su na sajtu

Moskva Tim se raduje što će vas ugostiti i osigurati da uživate u svakom trenutku svog boravka.

Koristimo kolačiće kako bi Vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo pri korišćenju našeg sajta.
Prihvatam
Moskva