Moskva

O Hotelu

Srpski
Menu Moskva
Dostava Dostava
Dobrodošli u hotel Moskva

Dobrodošli u hotel Moskva

Hotel Moskva, arhitektonski dragulj ruske secesije, zauvek je promenio izgled Beograda i ubrzo postao omiljeno sastajalište beogradske, balkanske i svetske elite.

Otvoren 1908. godine, bio je poznat kao mesto gde se kreirala istorija ovog dela sveta. Nadživeo je dva svetska rata, osam državnih sistema i postao najistaknutiji simbol Beograda kao i najveći šarmer ovdašnje ugostiteljske scene. Kad bi samo zidovi palate Moskve mogli da pričaju, čuli bismo sjajne priče o večnoj ljubavi, diplomatskim strategijama i pregovorima, inspirativnim umetnicima, piscima dobitnicima Nobelove nagrade, kraljevskim događajima, celonoćnim razgovorima... Možda bi otkrili i mnoge tajne koje su mogli čuti tokom poslednjih 114 godina.

U istoriji dugoj više od jednog veka, ovaj istorijski hotel i njegov čuveni kafić ugostili su preko 40 miliona gostiju, a preko 4,5 miliona ljudi je ovde provelo noć. Stoga se sa punim pravom može reći da je hotel Moskva najveći i najgostoljubiviji domaćin u celom regionu.

Robert de Niro, Albert Ajnštajn, Indira Gandi, Lučano Pavaroti, Maksim Gorki i Alfred Hičkok samo su neka od svetski poznatih imena  koja su ostavila svoj trajni trag u hotelu Moskva. Po njima je nazvano šest apartmana u hotelu. Štaviše, šetajući hodnicima, možete uživati u galeriji poznatih gostiju koji su do sada boravili kod nas.

Hotel je 2011. u potpunosti renoviran uz duboko poštovanje prema svojoj tradiciji, ali u isto vreme u skladu sa najnovijim hotelijerskim trendovima.

U samom srcu grada nudi 123 sobe, 4 konferencijske sale, Spa i velnes centar, a la carte restoran Čajkovski i čuveni Kafe poslastičarnicu Moskva.

Ipak, naš najjači adut  su svakako naše iskusne i ljubazne kolege koje su uvek na raspolaganju našim gostima.  Radujemo se prilici da Vas ugostimi i da vaš boravak pretvorimo u iskustvo koje se ne zaboravlja. 

Single Economy
Rooms

24

Standard Double
Rooms – Twin beds

11

Standard Double
Rooms - King size bed

42
Guest’s favorite choice
36

36 Superior Duplex
Rooms

Single EconomyRooms

Junior Suites

4
3

Premium Suites

2

Royal Suites

Presidential Suite

1
X

Rezervišite

Najbolje cene su na sajtu

Moskva Tim se raduje što će vas ugostiti i osigurati da uživate u svakom trenutku svog boravka.

Koristimo kolačiće kako bi Vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo pri korišćenju našeg sajta.
Prihvatam
Moskva